Studio Te koop - Nieuwpoort

Santhooft 100 0409 - Zongerichte studio op de 4e verdieping in het centrum van Nieuwpoort Bad, vlakbij de winkelstraat en de Zeedijk. Indeling : inkomhal met vestiaire en badkamer met douche, lavabo en toilet. Woonkamer met kitchenette, uitgevend op mooi zonneterras. De studio wordt gemeubeld verkocht.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0101 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 1ste verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op groot terras (16,2m²). Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0401 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Luxueus gemeubeld nieuwbouwappartement gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, in de Albert I laan op de 3e verdieping met balkon. Living met flatscreen-Tv, open ingerichte keuken met vaatwas en microgolf. Slaapkamer met dubbel bed. Badkamer met douche en lavabo, toilet apart.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/GV.04 - Appartement op het gelijkvloers met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer uitgevend op zelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0401 & 0402 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename ruime woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen. Ideaal woonappartement!

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0206 - Hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer uitgevend op mooi hoekterras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Twee slaapkamers.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Cape Cod 0401 - Duplex met mooi zonneterras gelegen in het centrum van Nieuwpoort Bad op enkele stappen van het strand. Indeling: inkomhal met toilet en douche. Aangename woonkamer met gescheiden zit- en eethoek; open ingerichte keuken en aanpalende berging. Draaitrap naar de 5e verdieping met 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Het appartement wordt ongemeubeld verkocht.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0108 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Aangename woonkamer uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer met aanpalende badkamer met toilet, ligbad en lavabo.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Royal 0601 - Ruim appartement op de 6e verdieping gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, luchtige woonkamer (5m70 breed) met prachtig zeezicht. Nieuwe open ingerichte keuken. Badkamer met ligbad en lavabo. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op zongericht terras. Afzonderlijk toilet. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. private kelder inbegrepen. De gevel van het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2014, de lift is conform volgens de huidige wetgeving..

Niet gevonden wat u zocht ... ?